<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
03.10.2021 785

Слідство розглядає більш як 10 версій замаху на Шефіра

Слідство розглядає більше десяти версій замаху на помічника президента Сергія Шефіра.

Про це повідомила генпрокурор Ірина Венедіктова під час брифінгу в Трускавці в суботу, 2 жовтня.

"Щодо версій, вони були озвучені відразу ж. Коли я давала перші коментарі, сказала дуже обережно, що є дві основні версії, але ми не відкидаємо і обробляємо інші. У нас більше десятка версій, за якими ми працюємо", - сказала вона.

Венедіктова знову заявила, що замах не є постановкою.

"Що стосується постановки, я це питання вирішила для себе відразу ж, оскільки це було питанням номер один, коли я про це почула 22 вересня. Саме тому я прибула подивитися на автомобіль, на водія, якого ще "швидка" не відвезла. У мене не було ні сумніву, що це - не постановка... І коли ти бачиш кучність куль, коли розумієш, що авто рухалося при цьому, яким чином йшли кулі, коли змінювалася швидкість, ... яким чином збігається рана з отворами на дверях. Тобто це не постановка, це було зрозуміло ще 22 вересня", - запевнила генпрокурор.

Оценка материала:

5.00 / 1
Слідство розглядає більш як 10 версій замаху на Шефіра 5.00 5 1
Політика / Україна
03.10.2021 785
Еще материалы раздела «Україна»