<
НОВИНИ ДНЯ: Чи можливий "вічний мир" із Росією: Портников назвав важливу умову  До України йде аномальна спека  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липнівсі новини дня
Політика
Україна
03.10.2021 587

Зеленський заявив, що не знає деталей ДТП з Трухіним «бо там ніхто не загинув»

Президент Володимир Зеленський прокоментував резонансну ДТП з нардепом від Слуги народу Олександром Трухіним, заявивши, що "не може знати всього", і в ДТП не відбулося чогось страшного, адже в аварії ніхто не загинув.

Про це він сказав під час брифінгу в Трускавці 3 жовтня, повідомляє ЛІГА.net.

Журналістка запитала у Зеленського чому він ніяк не коментував аварію зі "слугою" і те, що після цього ряд масмедіа видалили публікації про те, що трапилося.

"Я знаю, що пан Трухін потрапив в ДТП. Нехай вирішують правоохоронні органи і скажуть, що там сталося, хто винен. Ну потрапила людина в ДТП... Якщо там щось страшне сталося - я просто не знаю", - сказав Зеленський.

У відповідь на це журналістка запитала, чому президент не в курсі таких подій. Зеленський відреагував - запитав, чи знає вона про сьогоднішню статистику по хворим і померлим від коронавірусу.

"А чому ви не знаєте - ви ж журналіст... Так, я президент, але це не зовсім справедливий діалог. Я не можу розуміти і знати всіх деталей кримінальних кейсів, які відбуваються, вибачте, через ДТП. При всій повазі - там ніхто не загинув... Якби там щось страшне сталося, повірте, людини б уже не було (в партії Слуга народу, - ред.)", - сказав Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський заявив, що не знає деталей ДТП з Трухіним «бо там ніхто не загинув» 5.00 5 1
Політика / Україна
03.10.2021 587
Еще материалы раздела «Україна»