<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експертавсі новини дня
Політика
Світ
04.10.2021 653

Третю дозу зробили обов'язковою для завершення COVID-вакцинації в Ізраїлі

Відсьогодні Ізраїль став першою країною, де необхідне щеплення бустерною дозою для отримання сертифікату вакцинації від COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Mail Online.

Ізраїльський уряд заборонив будь-кому, хто не отримав бустерної дози COVID-вакцини, перебувати у закритих приміщеннях - це означає, що майже два мільйони ізраїльтян втратять видані їм паспорти щеплення протягом найближчих днів.

Відтак відвідувати крамниці, ресторани, культурні заходи та спортзали дозволять лише тричі щепленим від коронавірусу особам.

З цього приводу десятки ізраїльтян влаштували демонстрації по всій країні.

Станом на 3 жовтня понад 60 відсотків населення Ізраїлю отримали дві дози медзасобу виробництва Pfizer/BioNTech, а майже 3,5 мільйона із 9,3 мільйона ізраїльтян вже отримали бустерне щеплення.

Впродовж останніх місяців в Ізраїлі зросла кількість нових випадків захворювання на COVID-19. Станом на неділю, 3 жовтня, понад 70 відсотків із 588 активних випадків хвороби в ізраїльських лікарнях стосуються невакцинованих осіб, повідомило ізраїльське Міністерство охорони здоров’я.

Оценка материала:

5.00 / 1
Третю дозу зробили обов'язковою для завершення COVID-вакцинації в Ізраїлі 5.00 5 1
Політика / Світ
04.10.2021 653
Еще материалы раздела «Світ»