НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
04.10.2021 570

Рада збереться позапланово задля підвищення пенсій

Верховна Рада проведе 7 жовтня позачергове засідання, повідомив голова парламенту Дмитро Разумков в ході погоджувальної ради в понеділок, 4 жовтня.

"Інформую всіх колег, що сьогодні вранці надійшла від 153 народних депутатів пропозиція про проведення позачергового засідання, воно планується на четвер, як завжди, о 16:00", - сказав Разумков.

Як повідомив нардеп Антон Поляков, засідання відбудеться за його ініціативою. На ньому розглянуть питання підняття пенсій.

"По-перше, вимагаємо привести рівень мінімальної пенсії до рівня мінімальної зарплати... По-друге, ми вимагаємо виконати рішення КСУ щодо скасування збільшення пенсійного віку для виходу на пенсію за віком на пільгових умовах і за вислугу років. По-третє, ми вимагаємо підвищення соцзабезпечення чорнобильцям і дітям війни", - написав він у телеграм.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада збереться позапланово задля підвищення пенсій 5.00 5 1
Політика / Україна
04.10.2021 570
Еще материалы раздела «Україна»