НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
04.10.2021 826

Відставки в уряді цього тижня не плануються, - Корнієнко

Верховна рада цього тижня не планує звільняти міністрів. Уряд працює, і треба готуватися до опалювального сезону

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнка, який транслювався на Youtube.

"Цього тижня не планується", - сказав він.

Корнієнко заявив, що в даний час актуальним питанням є підготовка до опалювального сезону.

"Я думаю, що уряд працює, ми бачили їх у Трускавці багатьох, когось не бачили. Я думаю, що треба готується до опалювального сезону, вирішувати питання нагальні. Кадрові питання, знаєте, за ними питання не стане", - додав заступник голови фракції "Слуга народу".

Як повідомляло РБК-Україна, кадрові перестановки в Кабінеті міністрів планують провести у другій половині жовтня. Під загрозою звільнення: віце-прем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр соцполітики Марина Лазебна, міністр оборони Андрій Таран, міністр захисту навколишнього середовища Роман Абрамовський, перший віце-прем'єр-міністр економіки Олексій Любченко.





Оценка материала:

5.00 / 1
Відставки в уряді цього тижня не плануються, - Корнієнко 5.00 5 1
Політика / Україна
04.10.2021 826
Еще материалы раздела «Україна»