НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
04.10.2021 617

Початок сезону увімкнених фар

За містом лише з увімкненими фарами.

Від п’ятниці, 1-го жовтня, водії мають вмикати денні ходові вогні, якщо виїжджають за межі населеного пункту. Підійде і ближнє світло фар. Головне, щоб водія було помітно на дорозі за поганої погоди. Вимога діятиме до 1-го травня наступного року. Штраф за неувімкнене ближнє світло - від 425 до 510 гривень.

Також, від 1-го жовтня власників фур почали штрафувати за перевантаження від 8,5 до 51 тисячі гривень – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Початок сезону увімкнених фар 5.00 5 1
Життя та Стиль / Автоклуб
04.10.2021 617
Еще материалы раздела «Автоклуб»