<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.10.2021 646

Детектив грандіозного шоу «МАСКА» NK | Настя Каменських стала білявкою

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА», прем’єра нового сезону якого відбудеться на телеканалі «Україна» 23 жовтня о 21:00, суперстар NK | Настя Каменських на зйомках продемонструвала грайливий і трендовий образ.

Цього разу співачка обрала сукню кольору рожевий металік з відвертим декольте та об’ємними рюшами, які стали головними героями кутюрних колекцій світових брендів. Доповнюють вбрання мінімалістичні босоніжки на підборах і такі ж стримані прикраси – тоненький ланцюжок на шиї, мерехтливий браслет і кілька каблучок. Легкий образ створює романтичний настрій, а NK | Настя Каменських виглядає в ньому, як справжня цукерка.

А ось зачіска у співачки досить строга. Рівне каре створює контраст із такою грайливою сукнею і додає цьому образу характеру. І звичайно, не можливо не помітити зміну кольору волосся – на знімальному майданчику гіпершоу «МАСКА» Настя перетворилась на білявку.

Нагадаємо, NK | Настя Каменських разом зі своїми колегами зірковими детективами Олею Поляковою, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у другому сезоні масштабного проєкту каналу «Україна».

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня в 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Детектив грандіозного шоу «МАСКА» NK | Настя Каменських стала білявкою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.10.2021 646
Еще материалы раздела «Афіша»