НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.10.2021 1214

У Києві 99% госпіталізованих з COVID-19 не вакциновані – Кличко

У лікарнях Києва 99% пацієнтів з COVID-19 – не вакциновані.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Одна важлива цифра – 99% людей, які знаходяться сьогодні в лікарнях з коронавірусом – це ті, хто не вакциновані. Вакцинованих там практично немає", – заявив Кличко.

Мер Києва сподівається, що ситуація не дійде до показників захворюваності минулого року, які стали сильним ударом для економіки міста та сімейних бюджетів киян.

"Ще раз хочу підкреслити, що єдиним способом запобігти поширенню вірусу і введенню локдауну, за оцінками експертів, може стати тільки масова вакцинація", – упевнений Кличко.

За словами мера, в Києві вакциновані хоча б однією дозою понад 1,7 млн осіб, повністю вакциновані – 880 тис.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві 99% госпіталізованих з COVID-19 не вакциновані – Кличко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.10.2021 1214
Еще материалы раздела «Суспільство»