<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.10.2021 920

Суддя шоу «Співають всі!» Олег Машуковський запропонував Анастасії Приходько змінити громадянство

Вже за кілька тижнів стане відомо ім'я переможця грандіозного талант-шоу «Співають всі!» на каналі «Україна», який отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Одним із претендентів на перемогу став учасник, який своїм виступом зміг настільки зворушити зіркове журі проєкту, що навіть закляті вороги, співачка Анастасія Приходько і блогер Олег Машуковський помирилися і заговорили про союз.

У шостому ефірі Шломо Нізін, який приїхав на популярне шоу «Співають всі!» з Ізраїлю, зачарував усіх неймовірним виконанням романтичної пісні I love you, baby. Під цей виступ багато суддів почали танцювати в парі – Олена Гребенюк з Амадором Лопесом, Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном, а Наталія Могилевська зі Славою Дьоміним.

Зворушила ця пісня і Анастасію Приходько, тож популярний блогер Олег Машуковський запросив її на танець.

«Ти молодець! Підкорив, підкорив Анастасію», – заявила Анастасія Приходько в ефірі каналу «Україна». Їхній спільний танець став справжнім сюрпризом для глядачів, адже ще кілька тижнів тому вони привселюдно з'ясовували стосунки, а зараз дуже мило спілкуються і навіть обіймаються.

«Я єврей. Ізраїльське громадянство не хочеш?» – поцікавився Олег Машуковський у своєї партнерки. Після чого та вирішила уточнити: «А як?»

«Я ще не одружений», – відповів він, розсмішивши співачку.

Звичайно, це був лише жарт, адже Анастасія давно в шлюбі і виховує трьох дітей. Але схоже, що ворожнеча між суддями шоу «Співають всі!» дійсно позаду.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Суддя шоу «Співають всі!» Олег Машуковський запропонував Анастасії Приходько змінити громадянство 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.10.2021 920
Еще материалы раздела «Афіша»