<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Росія
07.10.2021 1051

У Путіна підтвердили контакти щодо зустрічі з Зеленським. Але загального розуміння поки немає

На сьогодні тривають контакти щодо можливої зустрічі президента Росії Володимира Путіна з українським колегою Володимиром Зеленським.

Але загального розуміння, як і порядку денного можливої зустрічі, поки немає.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

"Дійсно між Офісом президента України та Адміністрацією президента, це (Дмитро, - ред.) Козак, здійснювалися контакти з метою намацати той перелік питань, які могли б обговорюватися і озвучувалися різні пропозиції. Але поки, в сухому залишку, якогось загального розуміння і готовності до формулювання порядку денного можливої зустрічі немає", - зазначив Пєсков.

Нагадаємо, раніше російський "Комерсант" опублікував матеріал про те, що Москва давно направила пропозиції щодо зустрічі Путіна з Зеленським, на якій президент Росії має намір домогтися скасування санкцій і нав'язати Києву прямий діалог з представниками "ЛДНР".

До цього у Путіна заявили, що він ніколи не був проти з Зеленським.



Оценка материала:

5.00 / 1
У Путіна підтвердили контакти щодо зустрічі з Зеленським. Але загального розуміння поки немає 5.00 5 1
Політика / Росія
07.10.2021 1051
Еще материалы раздела «Росія»