<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Світ
09.10.2021 879

У Туреччині затримали озброєних російських шпигунів

У Туреччині силовики затримали 6 осіб за підозрою в шпигунстві, турецькі ЗМІ повідомили про наявність у затриманих російських паспортів.

Росіян затримали у Стамбулі та Анталії під час успішної спільної спецоперації турецької поліції і розвідки країни, повідомляє CNN Turk.

6 осіб з паспортами РФ підозрюються в шпигунстві й підготовці збройного нападу.

У затриманих вилучили три пістолети, один з яких був оснащений глушником та лазерним прицілом, а також магазини для зброї та набої.

За даними турецьких силовиків, яких цитують місцеві ЗМІ, затримані готували збройний напад в Стамбулі і збирали конфіденційну інформацію з метою "політичного або військового шпигунства".

Оценка материала:

5.00 / 1
У Туреччині затримали озброєних російських шпигунів 5.00 5 1
Політика / Світ
09.10.2021 879
Еще материалы раздела «Світ»