<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.10.2021 769

Ляшко: Нам подобаються черги у пунктах щеплення, нам не подобаються черги «швидких» біля лікарень

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко вкотре закликав українців зробити щеплення від коронавірусу, наголосивши, що вакцина є і що система охорони здоров’я готова надати цю послугу.

Про це він зазначив на брифінгу у Херсоні, передає Укрінформ.

«Нам подобаються черги у пунктах щеплення, нам не подобаються черги "швидких" біля ковідних лікарень», - зазначив Ляшко.

Як зазначив міністр, під час перебування на Херсонщині він відвідав 4 вакцинальні центри.

За його словами, потрібно лише бажання, бо за руку у пункти вакцинації нікого не можна привести. А тим, хто не вірить у коронавірус або в ускладнення, міністр радить пройтися повз інфекційну, ковідну лікарні та поспілкуватися з рідними людей, що там лежать.

Він зазначив, що вже не знає, що треба розказувати, щоб люди не слухали «цей вайбер, те інше», де «ганяють російську пропаганду», а подивилися на приклад таких країн як Велика Британія, Данія, де вакциновано більше ніж 70% дорослого населення і де знято карантинні обмеження. За його словами, так може бути і в Україні – є можливість можна робити понад мільйон щеплень на тиждень.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ляшко: Нам подобаються черги у пунктах щеплення, нам не подобаються черги «швидких» біля лікарень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.10.2021 769
Еще материалы раздела «Суспільство»