<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
11.10.2021 597

У Раду пропонують пускати лише вакцинованих або з негативним COVID-тестом

Народні депутати пропонують допускати до будівлі Верховної Ради лише за наявності документа, що підтверджує отримання вакцинації від COVID-19 або негативного результату ПЛР-тестування, або довідки про одужання від коронавірусу.

Відповідний проєкт постанови №6154 “Про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)” оприлюднено на сайті Верховної Ради.

Згідно з пояснювальною запискою, проєктом постанови пропонується встановити, що на період дії карантину, встановленого через COVID-19, допуск у приміщення адміністративних будівель Верховної Ради народних депутатів, працівників Апарату ВР, помічників-консультантів народних депутатів, представників засобів масової інформації та інших відвідувачів дозволяється лише за наявності документа, що підтверджує отримання вакцинації від COVID-19 однією чи кількома дозами вакцин або негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або довідки про одужання особи від COVID-19, якщо особа перехворіла не більше як за 6 місяців до пред’явлення документа.

Авторами проєкту є група народних депутатів на чолі з головою Комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайлом Радуцьким.

Очікується, що запропоновані заходи дозволять забезпечити сталу роботу парламенту в умовах пандемії COVID-19.

Наразі проєкт постанови направлено на розгляд комітету.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби в Україні зареєстровано 8 832 нові підтверджені випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Раду пропонують пускати лише вакцинованих або з негативним COVID-тестом 5.00 5 1
Політика / Україна
11.10.2021 597
Еще материалы раздела «Україна»