<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Бізнес
Економіка
11.10.2021 613

У МВС пояснили, як працюватиме Офіс захисту бізнесу

Анонсований у вересні Офіс захисту бізнесу від Міністерства внутрішніх справ буде проєктом, а не штатним підрозділом.

Про це заявив перший заступник очільника МВС Євгеній Єнін в інтерв'ю РБК-Україна.

«Йдеться не про створення якогось штатного підрозділу з певною кількістю персоналу, кабінетів, принтерів, технічного складу і так далі. Йдеться радше про проєктний підхід, який показав себе надзвичайно позитивно не лише в реаліях України, але й у наших міжнародних партнерів», - каже чиновник.

За його словами, головними пріоритетами в роботі Офісу буде захист бізнесу від неринкових методів конкуренції, можливих зловживань з боку представників правоохоронних органів та поліпшення умов для заходу в Україну іноземних інвестицій.

«Саме тому йдеться насамперед про певну неформальну робочу групу, діяльність якої міністр доручив саме мені. Ми визначили контактну персону в керівництві Національної поліції, ми ведемо діалог як з бізнес-асоціаціями, так і з Офісом європейського бізнес-омбудсмена. І ми досить оптимістичні», - каже Єнін.

Про створення Офісу захисту бізнесу стало відомо у вересні. Його роботу координуватиме радник голови МВС Антон Геращенко. Відповідальним за захист бізнесу буде перший заступник Євген Єнін. Від Нацполіції до Офісу увійдуть голова Нацполіції Ігор Клименко та заступник керівника Головного слідчого управління Нацполіції Сергій Пантелєєв. Загальний контроль над роботою Офісу здійснюватиме міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МВС пояснили, як працюватиме Офіс захисту бізнесу 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
11.10.2021 613
Еще материалы раздела «Економіка»