<
НОВИНИ ДНЯ: Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не станевсі новини дня
Політика
Світ
13.10.2021 895

Маск, який очолив рейтинг багатіїв, подарував Безосу «срібну медаль»

Засновник компаній Tesla, SpaceX та низки інших успішних проєктів Ілон Маск вирішив потролити Джеффа Безоса, якого обігнав у рейтингу найбагатших людей світу.

Як повідомляє Укрінформ, у Твіттері Маск надіслав «срібну медаль» Безосу у відповідь на його допис про Amazon як «найуспішнішу» компанію.

Напередодні Безос оприлюднив фото публікації у Barron’s за 1999 рік, яка критикувала новий на той момент проєкт Amazon, назвавши його «безглуздою бізнес-парадигмою».

«Сьогодні Amazon є однією з найуспішніших компаній світу, яка зробила революцію у двох абсолютно різних галузях», - написав її засновник.

У відповідь Маск виставив піктограму із зображенням срібної медалі з позначенням другого місця. Таким чином, він, очевидно, натякнув на останні оновлення рейтингу Bloomberg Billionaires Index у п’ятницю, де був офіційно визнаний найбагатшою людиною світу зі статком $222 мільярди. Капітал Безоса був оцінений у $191 мільярд.

Як повідомлялося, Маск і Безос упродовж останнього року суттєво збільшили свої капітали та змагаються у рейтингах найбагатших людей планети. Визначити лідерство часом буває складно з огляду на способи оформлення активів, а також коливання вартості акцій.

Оценка материала:

5.00 / 1
Маск, який очолив рейтинг багатіїв, подарував Безосу «срібну медаль» 5.00 5 1
Політика / Світ
13.10.2021 895
Еще материалы раздела «Світ»