<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Політика
Україна
14.10.2021 570

Державне оборонне замовлення до кінця року буде виконане на 100% - Уруський

Державне оборонне замовлення виконується в плановому режимі, і до кінця року буде виконане на 100 відсотків.

Як передає Укрінформ, про це написав віцепрем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський в Фейсбуці.

"Сьогодні відбулася чергова нарада щодо стану виконання державного оборонного замовлення (ДОЗ) у 2021 році. За її підсумками можу повідомити, що динаміка виконання ДОЗ достатньо позитивна. Станом на 13 жовтня, згідно з даними, наданими всіма держзамовниками, укладено нових та пролонговано попередніх близько 350 контрактів на суму 20,5 млрд грн або 75 відсотків від передбаченого загального обсягу фінансування на 2021 рік у понад 27 млрд грн", - написав Уруський.

Він зазначив, що за доповідями держзамовників ДОЗ 2021 виконується в плановому режимі і до кінця року буде виконано на 100%.

Уруський додав, що наступна нарада із державними замовниками щодо виконання ДОЗ відбудеться в середині листопада 2021 року.

Як повідомлялося, українські спецекспортери за 9 місяців одержали понад 454 мільйони доларів за виконання зовнішньоекономічних контрактів, майже на половину більше, ніж за цей час торік.

Оценка материала:

5.00 / 1
Державне оборонне замовлення до кінця року буде виконане на 100% - Уруський 5.00 5 1
Політика / Україна
14.10.2021 570
Еще материалы раздела «Україна»