НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Росія
17.10.2021 858

В Єкатеринбурзі масове отруєння метиловим спиртом: 16 загиблих

У російському місті Єкатеринбурзі 16 людей померли за тиждень від отруєння метиловим спиртом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс.

Інформацію підтвердив регіональний координатор партійного проєкту "Єдиної Росії" "Народний контроль" Дмитро Чукреєв.

За його даними, померлі - жителі мікрорайону Чкаловський, які придбавали спирт на розлив на одному з ринків поряд із будинком.

"Співробітники поліції провели всі необхідні заходи, виявили там дві точки, які торгували спиртом, особи затримані. Співробітники Слідчого комітету, наскільки мені відомо, вже порушили кримінальну справу за даним фактом", - додав він.

Офіційного коментаря правоохоронних органів "Інтерфакс" поки не має в своєму розпорядженні.

Раніше в жовтні трагедія сталася в Оренбурзькій області. Там через отруєння контрафактним алкоголем загинули 35 осіб. Аналізи показали наявність в їхніх організмах чистого метанолу - смертельної отрути. У деяких випадках виявлена ​​його концентрація у 3-5 разів вище смертельної дози. Порушені кримінальні справи, в яких фігурують 16 осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Єкатеринбурзі масове отруєння метиловим спиртом: 16 загиблих 5.00 5 1
Політика / Росія
17.10.2021 858
Еще материалы раздела «Росія»