<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.10.2021 1066

У жовтій зоні залишається Київ і сім областей, решта – в червоній і помаранчевій

Жовтій зоні карантину, введеного через епідемію коронавірусу, відповідають Київ і сім областей, всі інші області – в червоної чи помаранчевій зонах. Про це йдеться в даних на сайті Міністерства охорони здоров'я.

На ранок 17 жовтня в Україні діють такі зони карантину:

  • Червона – Херсонська;
  • Помаранчева – Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська;
  • Жовта – Київ, Вінницька, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Полтавська, Рівненська та Тернопільська.

У всіх областях помаранчевої зони, крім Київської та Черкаської, перевищено рівень госпіталізації хворих на COVID-19 або людей з підозрою на коронавірус. Також в ряді областей помаранчевої зони перевищені коефіцієнт позитивних тестів на коронавірус і показник завантаженості ліжок з киснем.

Помаранчева зона не означає обов'язкового посилення карантину, пояснюють у МОЗ. Але вона є маркером, що область наближається до червоної зони – і місцева влада може вводити нові обмеження.

Оценка материала:

5.00 / 1
У жовтій зоні залишається Київ і сім областей, решта – в червоній і помаранчевій 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.10.2021 1066
Еще материалы раздела «Суспільство»