НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
18.10.2021 753

Майбутні офіцери ВМС на полігоні відбили «напад» підводних диверсантів

Курсанти Інституту Військово-морських сил напередодні державних іспитів провели практичні навчання на полігоні, зокрема відпрацювали відбиття нападу підводних диверсантів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Арміяінформ.

«Мінували, підривали та відбивали напад підводних диверсантів – таким був польовий вихід курсантів Інституту ВМС», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що майбутні офіцери діяли на полігоні як індивідуально, так і у складі підривних груп, сформованих викладачами кафедри озброєння Інституту ВМС. На навчанні застосовували різні типи вибухових речовин та обладнання, яке використовується у мінній та протимінній справі.

Значну увагу приділили й вогневій підготовці, вдосконалюючи навички стрільби з АК-47 у різних положеннях. Окрім того, курсанти виконували вогневі вправи «двійками» і метали бойові гранати. З настанням сутінок розпочалися навчання з підводної протидиверсійної оборони на незахищеному рейді.

Як уточнюється, фінальним акордом стало навчання, під час якого курсанти розділилися на дві групи. Перша мінувала визначену ділянку та ховалася на панівній висоті, друга здійснювала їх прикриття у разі відходу.

«Після завершення польового виходу майбутні офіцери відбули до інституту ВМС та розпочали підготовку до державних іспитів», - зазначається в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Майбутні офіцери ВМС на полігоні відбили «напад» підводних диверсантів 5.00 5 1
Політика / Україна
18.10.2021 753
Еще материалы раздела «Україна»