НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Світ
18.10.2021 643

У Грузії почалася п'ята хвиля коронавірусу

У Грузії розпочалася п'ята хвиля коронавірусної хвороби.

Як передає Укрінформ, про це сказав керівник Національного центру контролю захворювань Грузії Аміран Гамкрелідзе, повідомляє Грузія онлайн.

«Кількість хворих серйозно збільшилася і це початок т.зв. п'ятої хвилі. На жаль, ця хвиля починається з досить високої позначки, і тому необхідно, щоб всі врахували рекомендації - носити маски, дотримуватися дистанції, уникати багатолюдних місць і зробити щеплення», - сказав Гамкрелідзе.

За його словами, за останній тиждень ситуація погіршилася в трьох регіонах: Кахеті, Імереті і Самегрело-Земо Сванеті, де рівень вакцинації відносно низький. Дещо краща ситуація в Аджарії й Тбілісі, де рівень вакцинації вищий у порівнянні з іншими регіонами. «Вакциновано мільйон осіб, але як мінімум потрібно вакцинувати ще мільйон, щоб країна спокійно зустріла Новий рік», - додав Гамкрелідзе.

За словами керівника Наццентру контролю захворювань, п'ята хвиля буде важкою, тому обов'язково потрібно вакцинуватися.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Грузії почалася п'ята хвиля коронавірусу 5.00 5 1
Політика / Світ
18.10.2021 643
Еще материалы раздела «Світ»