НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
18.10.2021 435

Кулеба - Пєскову: Найгірший сценарій вже відбувся

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба різко відповів на випад прес-секретаря президента РФ, який заявив, що вступ України в НАТО буде гіршим сценарієм для Росії. Кулеба сказав, що найгірший сценарій вже відбувся.

Про це в понеділок, 18 жовтня, Кулеба написав у Twitter.

За словами Кулеби, найгірший сценарій вже відбувся - Росія напала на Україну та окупувала частину території.

"Найгірший сценарій вже відбувся: напад РФ на Україну, окупація наших земель і вбивство наших громадян. Тому нас не цікавить думка РФ з приводу вступу України в НАТО", - написав міністр, особливо підкресливши, що Росія не має права голосу в дискусії про майбутнє членство України в Альянсі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба - Пєскову: Найгірший сценарій вже відбувся 5.00 5 1
Політика / Україна
18.10.2021 435
Еще материалы раздела «Україна»