НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.10.2021 1484

Актриса серіалу «Топтун» розповіла, як поставилася її мама до розлучення

У серіалі «Топтун», який йде на каналі «Україна», колишнього чоловіка та дружину  грають Михайло Кукуюк і Олександра Польгуй. Актриса поділилася прикладом, який підказав, як можна ставитися до розлучення – це вирок, «кінець життя» або початок щасливих стосунків.

Глядачі каналу «Україна» вже познайомилися з героями детективного серіалу «Топтун», в якому грають чудові українські актори. Головні ролі дісталися Михайлу Кукуюку та Олександрі Польгуй. У колишнього подружжя за сценарієм непрості стосунки.

«Марина і Василь Топтенко працюють в одному відділі. Але в картині навіть є сцена, в якій звучить фраза: «Між нами немає ненависті», – розповіла актриса Олександра Польгуй. – У якийсь момент вони навіть намагаються налагодити стосунки. Чим це закінчиться – побачимо. Тут якраз є інтрига, тому що з'являються також інші персонажі».

Деякі люди болісно переживають розлучення, у них опускаються руки. Інші починають все з нуля й створюють щасливі стосунки. Але як сказала героїня фільму «Той самий Мюнхгаузен»: «Розлучення огидне не тільки тому, що розлучає подружжя, а й тому, що чоловіка при цьому називають вільним, а жінку – покинутою».

«Моя мама тричі розлучалася й тричі виходила заміж раніше, ніж її колишні чоловіки, – навела приклад Олександра Польгуй. – Мама щаслива. У дорослому віці вона отримала вищу освіту й кожне розлучення було для неї етапом чогось прагнути. Нещодавно вона переїхала з іншого міста ближче до Києва. Тому розлучення – взагалі не вирок!»

Дивіться 40-серійний серіал «Топтун» о 17:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Топтун» розповіла, як поставилася її мама до розлучення 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.10.2021 1484
Еще материалы раздела «Афіша»