<
НОВИНИ ДНЯ: Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.10.2021 1518

Актриса серіалу «Топтун» розповіла, як поставилася її мама до розлучення

У серіалі «Топтун», який йде на каналі «Україна», колишнього чоловіка та дружину  грають Михайло Кукуюк і Олександра Польгуй. Актриса поділилася прикладом, який підказав, як можна ставитися до розлучення – це вирок, «кінець життя» або початок щасливих стосунків.

Глядачі каналу «Україна» вже познайомилися з героями детективного серіалу «Топтун», в якому грають чудові українські актори. Головні ролі дісталися Михайлу Кукуюку та Олександрі Польгуй. У колишнього подружжя за сценарієм непрості стосунки.

«Марина і Василь Топтенко працюють в одному відділі. Але в картині навіть є сцена, в якій звучить фраза: «Між нами немає ненависті», – розповіла актриса Олександра Польгуй. – У якийсь момент вони навіть намагаються налагодити стосунки. Чим це закінчиться – побачимо. Тут якраз є інтрига, тому що з'являються також інші персонажі».

Деякі люди болісно переживають розлучення, у них опускаються руки. Інші починають все з нуля й створюють щасливі стосунки. Але як сказала героїня фільму «Той самий Мюнхгаузен»: «Розлучення огидне не тільки тому, що розлучає подружжя, а й тому, що чоловіка при цьому називають вільним, а жінку – покинутою».

«Моя мама тричі розлучалася й тричі виходила заміж раніше, ніж її колишні чоловіки, – навела приклад Олександра Польгуй. – Мама щаслива. У дорослому віці вона отримала вищу освіту й кожне розлучення було для неї етапом чогось прагнути. Нещодавно вона переїхала з іншого міста ближче до Києва. Тому розлучення – взагалі не вирок!»

Дивіться 40-серійний серіал «Топтун» о 17:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Топтун» розповіла, як поставилася її мама до розлучення 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.10.2021 1518
Еще материалы раздела «Афіша»