<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істерицівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.11.2021 491

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO розповів, чому розлучився

Співак DZIDZIO розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», як відреагував на чутки про свої зради.

Співак Михайло Хома (DZIDZIO) цього року розлучився з дружиною співачкою Славією. За словами артиста, тепер він з колишньою дружиною наче брат і сестра, адже у сімейному житті у них не було все добре.

«А то що вдома порозуміння нема – то що? Я лягаю спати, Слава ще щось робить, я встаю, а Слава ще спить. Треба було взяти відповідальність, сказати – стоп, так більше не буде. Слава, хочу бути щасливим, хочу бачити тебе щасливою. Тому набрався сміливості, заявив, сказав, що ми розлучаємся. І зараз, думаю, що це був найправильніший такий момент у моєму житті. Бо це неправильно жити в отруєному стані. І сам кислий ходиш, додому не хочеш, і їй зіпсувати життя. Ми зі Славою зрозуміли, що ми як брат і сестра. А в нас не було кому пояснити. Мами нема, тато помер, мама в розлученні з батьком. Хто нам би мав пояснити в 17 років, що ми не так робим?», - поділився із журналістами каналу «Україна» DZIDZIO.

Зради, на які Славія натякає в інтерв’ю, артист теж прокоментував.

«Я зігнув голову і промовчав цей весь момент. Я також не зрозумів, як так – любили, потім вже розпинають. Як то я такий можу бути аб'юзер, засранець, зрадник. Я навіть не розумів, що мені робити. І я нічого не робив, у мене з Ольгою тою ніколи нічого не було. І Слава це прекрасно знала», - говорить DZIDZIO.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO розповів, чому розлучився 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.11.2021 491
Еще материалы раздела «Афіша»