<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.10.2021 556

«Ми обидва – темпераментні люди»: Володимир Остапчук відверто розповів про перший рік у шлюбі

Рік тому, 15 жовтня, ведучий грандіозних шоу «Співають всі!» і «МАСКА» на телеканалі «Україна» Володимир Остапчук зіграв весілля зі своєю коханою Христиною. Популярний телеведучий розповів, як змінилися їхні з дружиною стосунки за цей час і чого вони навчилися в шлюбі.

За словами Володимира, період притирання в їхній парі помалу закінчується. Як і у кожного молодого подружжя, в Остапчуків також бувають розбіжності. Та за цей рік їхні стосунки безумовно зміцніли.

«Ми обидва темпераментні люди – якщо раніше ми сварилися, то тепер сперечаємось. Більше розмовляємо. Чесно кажучи, живемо в такому режимі, що навіть якби хотів посваритися, але просто сил немає – приходжу і лягаю. Кажу: «Зайчику, ти хочеш мені щось висказати? Скажи. Я собі спокійно і тихенько полежу». Звичайно, ми краще пізнали одне одного – плюси і мінуси кожного, світлі і темні сторони. Навчилися чути, дивитися й оцінювати дії», – поділився подробицями сімейного життя ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук.

Влітку цього року подружжя вирішило будувати власне гніздечко під Києвом. І зараз, каже Володимир, вони активно займаються дизайном свого будинку.

«Я завжди раніше жив у квартирах, й оскільки це наш перший будинок, багато тонкощів ми не знаємо. Але сподіваємося, що не будемо багато сваритися в процесі ремонту. Хоча всі знайомі доводять протилежне, – сміється ведучий каналу «Україна». – Хочемо, щоб у будинку був сміх друзів і дітей, він був світлим, затишним і радісним».

Дивіться фінал грандіозного талант-шоу «Співають всі!» цієї суботи о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ми обидва – темпераментні люди»: Володимир Остапчук відверто розповів про перший рік у шлюбі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.10.2021 556
Еще материалы раздела «Афіша»