<
НОВИНИ ДНЯ: "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.02.2022 623

У шоу «Ігри талантів» Володимир Остапчук станцює на підборах

Учасники нового розважального шоу «Ігри талантів», прем’єру якого глядачі каналу «Україна» побачать вже наступної суботи, 26 лютого, о 21:00, не перестають вражати. Так, просто на знімальному майданчику проєкту популярний телеведучий Володимир Остапчук станцював вог.

Цей сучасний стиль танцю характеризується поєднанням подіумної ходи та модельних поз. А виконують його зазвичай у взутті на підборах. В одному з випусків нового супершоу каналу «Україна» гравцям необхідно буде вгадати, хто із незнайомців є танцівником вог.

Ведучий популярних шоу «МАСКА» і «Співають всі!» Володимир Остапчук, який візьме участь у проєкті «Ігри талантів», вирішив і сам спробувати виконати цей танок. Він взув мерехтливі ботильйони на підборах і взявся повторювати гламурні рухи.

Як повідомлялося раніше, ведучим грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» щосуботи з 26 лютого о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У шоу «Ігри талантів» Володимир Остапчук станцює на підборах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.02.2022 623
Еще материалы раздела «Афіша»