<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
20.10.2021 432

77% українців засуджують офшори Зеленського

За даними опитування КМІС, 56,9% українців вірять, що президент Володимир Зеленський і його бізнес-партнери володіють офшорними рахунками за кордоном. Не вірять в це — 22,6% респондентів.

Опитування показало, що про міжнародне розслідування Pandora Papers щодо оффоров світових лідерів знають 61,7% українців, при цьому 13,8% стверджують, що досить добре поінформовані, а 47,9% відповідають, що тільки щось чули, але не знають деталей.

77,1% респондентів назвали неприпустимим те, щоб вищі посадові особи і провідні політики володіли офшорними рахунками за кордоном. У той же час 15,6% вважають, що в цьому немає нічого поганого.

Опитування проводилося 15-18 жовтня методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера (computer-assistedtelephoneinterviews, CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів (випадкової генерацією телефонних номерів і подальшим статистичним зважуванням). Всього було опитано 1200 респондентів, що мешкають в усіх регіонах України (крім АР Крим). Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, контрольованій українською владою. Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і з урахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує 3,2% для показників, близьких до 50%, 2,7% для показників, близьких до 25%, 2,1% - для показників, близьких до 12%, 1,4% - для показників, близьких до 5%.

Оценка материала:

5.00 / 1
77% українців засуджують офшори Зеленського 5.00 5 1
Політика / Україна
20.10.2021 432
Еще материалы раздела «Україна»