<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.10.2021 505

Центри вакцинації не припинятимуть роботу у «червоних» регіонах

Центри вакцинації проти COVID-19 будуть працювати у регіонах, де встановили червоний рівень епіднебезпеки.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення було ухвалене під час засідання уряду 20 жовтня, повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Зазначається, що були хвалені зміни, які дозволять працювати центрам вакцинації на червоному рівні.

“Не перестаємо переконувати: лише вакцинація може врятувати людину від смерті та тяжкого перебігу коронавірусної хвороби. Мешканцям тих областей, які перебувають на жовтому рівні, раджу не чекати посилення карантину, щоб потім у чергах чекати на щеплення. Маємо робити 1,5 млн щеплень на тиждень. Регіони, де встановили червоний рівень, вже доводять: як тільки посилили епідемічні заходи, так охочих зробити щеплення різко побільшало. Тому прошу: не нехтуйте своїм життям та здоров’ям, подумайте про близьких, захистіть не лише себе, а й рідних від ризику програти у боротьбі із коронавірусною хворобою”, – сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Наразі п’ять областей перебувають на червоному рівні епіднебезпеки. Йдеться про Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Донецьку та Одеську області.

Зазначається, що з часу запровадження там посилених протиепідемічних обмежень кількість зроблених щеплень у вказаних регіонах зросла вдвічі.

Як повідомлялося, минулої доби в Україні зафіксували 18 912 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За весь час пандемії в Україні захворіло 2 679 185 особи, одужало – 2 344 799 особи, летальних випадків – 61 843, проведено ПЛР-тестувань – 13 709 705.

Оценка материала:

5.00 / 1
Центри вакцинації не припинятимуть роботу у «червоних» регіонах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.10.2021 505
Еще материалы раздела «Суспільство»