НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим законом  Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.10.2021 550

З логікою дружу з дитинства: Андрій Данилко розкрив свою тактику в шоу «МАСКА»

Зірковий детектив грандіозного шоу «МАСКА», прем’єра другого сезону якого відбудеться вже цієї суботи, 23 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна», Андрій Данилко зізнався, як йому вдавалося відгадувати зірок під масками і чому вважає, що йому брати участь у проєкті складніше, ніж його колегам-детективам Олі Поляковій, NK | Насті Каменських, Олегу Виннику та DZIDZIO.

За словами Андрія Данилка, за кожним детективом гіпершоу «МАСКА» вже закріпилась певна роль і кожен має право висловлювати свою думку щодо зірки під маскою. Тому про жодні конфлікті між ними навіть не йдеться.

«Ти ж говориш сам за себе, як думаєш. Можеш з кимось погоджуватися, з кимось ні. У кожного виробилась певна роль: у Олега (Винника, ред.) – одна, у Міші (Михайло Хома, DZIDZIO, ред.) – інша, Настя (NK | Настя Каменських, ред.) – дівчинка-дівчинка, Оля (Полякова, ред.) – вулкан. Як мені здається, я не так добре все роблю. Тут я завжди почуваюсь невпевнено, бо мені здається, що я взагалі нікого не можу вгадати. Єдиний, кого я міг одразу відгадати, це Пономарьов (Олександр Пономарьов, учасник першого сезону гіпершоу «МАСКА», який приховувався в образі Лева, ред.)» – розповів Андрій Данилко на знімальному майданчику каналу «Україна».

Хоч сам артист досить скромно оцінює свої детективні здібності, саме його глядачі вважають найбільш зваженим і проникливим у цій п'ятірці. Шанувальники проєкту не раз відзначали логічні висновки, завдяки яким Данилкові вдавалося відгадувати зірок у дивовижних костюмах.

«Взагалі ми з логікою якось дружимо з дитинства. Пам'ятаю себе в садку, мені здавалося, що я старший за всіх. Але в чому різниця між мною і моїми колегами-детективами? Я ж як Андрій не виступаю на сцені, я цього соромлюся, тому, напевно, і був придуманий персонаж, якого я грав. Якби це робила Сердючка, напевно, було б інакше. Вони в своїх звичних образах і, мені здається, їм легше», – зазначив зірковий детектив гіпершоу «МАСКА».

Нагадаємо, Андрій Данилко разом з Олею Поляковою, NK | Настею Каменських, Олегом Винником, і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у другому сезоні масштабного проєкту каналу «Україна».

Дивіться прем’єру другого сезону найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже цієї суботи, 23 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
З логікою дружу з дитинства: Андрій Данилко розкрив свою тактику в шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.10.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»