<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.02.2022 666

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.

«Мені порадили, не пам’ятаю назви цієї рослини, поїхати на Бесарабку, купити квітку з коренем. І з цього кореня мені сказали взяти юшечку і закапати носа. В мене, здається, гайморові пазухи були забиті, сказали, що воно розширяє, одкриються пори, все вийде. Закапали, мені було дуже погано, в мене почались глюки, опухла вся слизова, очі просто кров’ю залиті були. В мене паніка почалася, я трошки розгубилася, де я», - розповіла Матвієнко на телеканалі «Україна».

Свого часу захопилась народною медициною й травесті-діва Монро. Зірка каже, одного разу вона вирішила почистити організм, і потрапила через це до лікарні.

«Вичитала я, як почистити організм. Я все зробила, і за півгодини мене накрив напад алергії кропив'янки. Просто все свербіло, напевно, ще дві доби. Довелося їхати до лікаря, який поставив діагноз кропив'янка. І лікар на мене дивився, як на ідіотку, коли я йому розповідала, що я за 2 години випила 2 літри свіжого апельсинового соку. Не робіть цього», - радить на телеканалі «Україна» Монро.

Звик змалечку лікуватись народними методами й артист DZIDZIO.

«Я пам’ятаю перед Великоднем я малий приїхав в село до бабці, я зранку встаю, кашляю, кажуть: «Ти не підеш до церкви». Та як? Мені мама все новеньке купила, я готовий. В мене кошичок свій є. Кажуть: «Не підеш, бо ти хворий». І тут бабця Катерина каже: «Ну добре, давай спробуємо старий метод, сметана з хроном, більше хрону». Дали мені таке їсти. І я заснув, зранку встав і був здоровий, і пішов до церкви», - пригадав ведучий шоу «Ігри талантів», прем’єра якого відбудеться вже в цю суботу о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.02.2022 666
Еще материалы раздела «Афіша»