<
НОВИНИ ДНЯ: Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенаторавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.10.2021 705

Мамам на замітку: Олена Адамова в «Ранку з Україною» дала поради з виховання хлопчиків

У постійній рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» психологиня і коуч Олена Адамова розповіла, як виховувати сина, щоб виростити справжнього чоловіка.

«Ти ж чоловік, терпи і не плач» – це саме той підхід, яким ми «псуємо» наших чоловіків. Маленьким хлопчикам не варто забороняти проявляти свої емоції, адже коли вони виростають, їхні жінки кажуть: «По тобі взагалі не видно, що ти засмутився» або «Чи взагалі кохаєш мене?» Все через те, що батьки в дитинстві забороняли йому демонструвати емоції», – коментує психологиня Олена Адамова у програмі «Ранок з Україною».

Експертка радить у вихованні хлопчиків зосередитись на такому – пояснити, що таке сила, вміти її проявляти і захищати слабких від неї. Проте дитина в жодному разі не має тримати емоції в собі, а потім бігти і виплескувати їх на слабких. А ще прислухайтесь до себе – якого чоловіка ви хотіли б бачити біля себе і цим керуйтесь під час виховання дитини.

«Чи хотіли б ви жити з чоловіком, який не може показувати свої емоції: добре йому чи погано, холодно чи тепло, затишно чи нестерпно… Чоловік чи жінка, які вміють демонструвати свої емоції, вміють і відчувати все навколо, – коментує Олена Адамова в ефірі каналу «Україна». – Якщо дитина плаче, вона закликає батьків дати їй ту порцію любові, яку вона заслужила своїм народженням – це добре і цьому не можна відмовляти, адже через якийсь час вам знадобиться підтримка, і ваш син зможе теж сказати вам «ні».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Мамам на замітку: Олена Адамова в «Ранку з Україною» дала поради з виховання хлопчиків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.10.2021 705
Еще материалы раздела «Суспільство»