<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
21.10.2021 3326

Як українці ставляться до відставки Разумкова

До відставки Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради України позитивно ставляться 8% опитаних українців.

Як передає Укрінформ, про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 15-18 жовтня.

Згідно з даними опитування, позитивно ставляться до відставки Разумкова 8% респондентів, негативно – 39,1%. Ще для 44,1% опитування байдуже до цього питання.

При цьому більшість респондентів – 57,2% – вважають, що відставка Разумкова нічого не змінить. Водночас 24,3% вбачають у цьому перетворення парламенту на "слухняний інструмент Офісу Президента", тоді як очікують пришвидшення реформ в країні 6,6%.

Опитування проводилось методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (computer-assistedtelephoneinterviews, CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. У ньому взяли участь 1200 респондентів з усіх регіонів України (крім АР Крим) віком 18 років і старше.

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки не перевищує: 3,2% для показників, близьких до 50%, 2,7% для показників, близьких до 25%, 2,1% - для показників, близьких до 12%, 1,4% - для показників, близьких до 5%.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада на пленарному засіданні 7 жовтня 284голосами відкликала Разумкова з посади Голови ВР.

На відповідну посаду 8 жовтня був призначений колишній перший заступник Голови ВР Руслан Стефанчук.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як українці ставляться до відставки Разумкова 5.00 5 1
Політика / Україна
21.10.2021 3326
Еще материалы раздела «Україна»