<
НОВИНИ ДНЯ: Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травнівсі новини дня
22.10.2021 607

У КМДА попередили про підвищення вартості проїзду у міському транспорті

Собівартість перевезення пасажирів у міському транспорті вище, ніж вартість проїзду. А останнє підвищення проїзду в комунальному транспорті було понад три роки тому.

Про це в ефірі "Громадського радіо" заявив перший заступник голови Київської міської ради (КМДА) Микола Поворозник.

Зокрема, собівартість перевезення пасажира в метро, електричному та автомобільному транспорті Києва зараз становить понад 20 грн, у міській електричці – понад 71 грн.

За його словами, необхідно піднімати вартість перевезення.

"Зараз повинні скласти все докупи: і здатності, і можливості платити за перевезення, після громадського обговорення повинні перейти до визначення тарифу", – говорить чиновник.

"Однозначно, це не буде 20 гривень, але будемо шукати компроміси — між можливістю компенсувати цю різницю з бюджету і здатністю пасажирів платити, щоб вивести підприємства з кризи", – сказав він.

Також він запевнив, що місто збереже існуючі пільги на проїзд для низки категорій населення.

Оценка материала:

5.00 / 1
У КМДА попередили про підвищення вартості проїзду у міському транспорті 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
22.10.2021 607
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»