<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Європа
22.10.2021 587

Україна залишилася у переліку країн "зеленої" зони ЄС

Україна залишилася у переліку країн "зеленої" зони Європейського Союзу, оскільки цього тижня ЄС не переглядав список третіх країн, для чиїх громадян рекомендовано скасовувати обмеження на в’їзд.

Про це повідомив журналіст "Радіо Свобода" у Брюсселі Рікард Йозвяк.

"Врешті-решт цього тижня не буде жодних змін до рекомендованого ЄС безпечного списку подорожей третіх країн. Це означає, що Україна поки що залишається. Наступного тижня список буде переглянуто знову", - написав Йозвяк у твіттері.

18 жовтня він анонсував виключення України зі списку країн "зеленої зони" через погіршення ситуації з коронавірусом.

Нині у переліку третіх країн, звідки ЄС рекомендує дозволити несуттєві поїздки, 16 країн, в тому числі Україна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна залишилася у переліку країн "зеленої" зони ЄС 5.00 5 1
Політика / Європа
22.10.2021 587
Еще материалы раздела «Європа»