<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.10.2021 699

Ляшко запевняє, що карантинні обмеження на транспорті обґрунтовані

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко запевнив, що карантинні обмеження поїздок громадян на транспорті з негативними тестами або сертифікатами про щеплення проти COVID-19 обґрунтовані й уведені задля зменшення кількості інфікованих та госпіталізованих громадян.

Про це він заявив у Верховній Раді під час Години запитань до уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Коли ми говоримо про запровадження карантинних обмежень, у тому числі й на транспорті, повірте, це рішення прийнято не просто так. Це рішення обґрунтоване. Для того, щоб зменшити кількість інфікованих, для того, щоб зменшити кількість госпіталізованих і зменшити кількість людей, які потрапляють до реанімації», - сказав міністр.

Ляшко додав, що пропонуватиме уряду й прийматиме сам «непопулярні рішення», «щоб захистити і вберегти життя кожного українця».

Як повідомляв Укрінформ, в Україні з 21 жовтня почали діяти нові правила перевезень у регіонах зі значним поширенням COVID-19.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ляшко запевняє, що карантинні обмеження на транспорті обґрунтовані 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.10.2021 699
Еще материалы раздела «Суспільство»