<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.10.2021 546

В Охматдиті збільшили кількість ковідних ліжок

Із 50 до 120 збільшили кількість ліжок у ковідному відділенні львівського Охматдиту через стрімкий ріст захворювання. Сьогодні це - єдина лікарня, яка приймає дітей із області. Зараз там 37 малих пацієнтів із коронавірусом. Із них двоє хлопчиків, 10-річний і 3-місячний, у критичному стані на апараті штучної вентиляції легень.

_1609414872_613x321_2_0_23.10.21

Медики кажуть - у малечі симптоми часто маскуються під традиційне ГРВІ. За кілька днів стрімкий скачок температури і ураження легень. Експрес-тести у перші дні теж часто не показують недуги. Тож, просять батьків не займатися самолікуванням, а за перших проявів звертатися до лікарів. Загалом на Львівщині у ковідних лікарнях зайнято майже 60% місць.

«Ковід зараз характеризується тим, що діти дуже довго гарячкують. В них тримається гарячка 7-8 днів, розвивається пневмонія і, особливо більше в підлітків, падає сатурація і киснева залежність», – розповіла новинам «Сьогодні» на каналі «Україна» Олена Березовська, заступниця директора львівської обласної дитячої лікарні Охматдит.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Охматдиті збільшили кількість ковідних ліжок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.10.2021 546
Еще материалы раздела «Суспільство»