<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
25.10.2021 836

У США віднесли росіян до категорії «бездомних національностей»

Державний департамент США відніс громадян РФ, які бажають отримати імміграційну візу до США, до категорії Homeless Nationalities ("бездомних національностей" - ред.).

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті відомства.

До цієї категорії у США відносять заявників на імміграційну візу, що походять з країн, які не мають в Америці консульських представництв, або де поточна політична ситуація така, що американські дипломати не мають змоги розглядати заяви громадян країни перебування на отримання візи.

Окрім РФ, до таких країн належать Куба, Еритрея, Іран, Лівія, Сомалі, Південний Судан, Сирія, Венесуела та Ємен.

Тепер громадянам РФ рекомендують звертатися для отримання американської імміграційної візи до консульського представництва США у Варшаві.

Оценка материала:

5.00 / 1
У США віднесли росіян до категорії «бездомних національностей» 5.00 5 1
Політика / Світ
25.10.2021 836
Еще материалы раздела «Світ»