<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
25.10.2021 623

Данілов не бачить причин для Путіна закрити війну

Глава РНБО Олексій Данілов вважає, що конфлікт на Донбасі може закінчити тільки президент РФ Володимир Путін, але у нього немає для цього причин.

Таку заяву він зробив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Насправді, ключ від цього всього лежить у Москві. І якщо Путін не прийме рішення про те, що війну треба закінчувати, то ви можете все, що завгодно, писати і робити", - вважає Данілов.

Він додав, що сам поки не бачить аргументів, чому він це повинен робити. "Тому що це велика гра з дестабілізації ситуації не тільки на території України. Насправді його цікавлять більші території", - вважає секретар РНБО.

Данілов упевнений, що Путіна цікавить Європа, "йому дуже не подобається те, як вони себе ведуть". "Він вважає, що має показати Європі, як це "правильно "має відбуватися", - зазначив глава РНБО.

"Причому поведінка росіян в самій Європі - всі ці отруєння людей і так далі - це виклик, на який Європа не дає адекватних відповідей", - додав Данілов.

Також він зазначив бажання президента України Володимира Зеленського закінчити війну. "Але вона повинна закінчитися так, щоб ми не втратили свою територію і свою суб'єктність", - зазначив Данілов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов не бачить причин для Путіна закрити війну 5.00 5 1
Політика / Україна
25.10.2021 623
Еще материалы раздела «Україна»