<
НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.10.2021 666

Телеведучий Олег Панюта розповів, на що витратив свою першу зарплату

Олег Панюта – популярний і шанований ведучий. Без його участі не обходяться визначні події, світські заходи, інтерв’ю з першими особами країни. Його успіх – це результат наполегливої праці.

Свого часу він так само, як і багато молодих людей нині, починав свій шлях у професійне майбутнє. Перша робота Олега Панюти, куди він влаштувався спершу на практику, під час якої редактори розгледіли у ньому талант і взяли в штат, була на регіональному телебаченні у Сімферополі.

«Я проходив практику в Сімферополі. Це був 1990 рік. Тоді в мене було зрештою непогано з грошима. На той час мені платили 300 рублів. Я дуже добре працював і мене хотіли заохотити на каналі, щоб я після навчання до них повернувся. Мені навіть через півроку, коли я вже не працював, виписали премію в 150 рублів і надіслали в університет», - поділився своїми спогадами Олег Панюта.

На перші зароблені гроші ведучий купив собі сірий в’язаний пуловер в ЦУМі, який йому довго прослужив, а іншу частину заробітку віддав батькам.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеведучий Олег Панюта розповів, на що витратив свою першу зарплату 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.10.2021 666
Еще материалы раздела «Суспільство»