<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.01.2022 1291

Ведучі каналу «Україна» показали, як прикрасили новорічні ялинки

Популярні ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» поділились родинними традиціями, що допомагають створити святкову атмосферу вдома та показали власноруч прикрашені новорічні дерева.

У будинку ведучого інформаційно-аналітичного тижневика «Сьогодні. Підсумки» Олега Панюти ялинка з’являється у День святого Миколая. Традицію прикрашати новорічне дерево саме у цей час започаткували діти телеведучого. Вже кілька років, живучи серед дерев, родина користується штучною ялинкою.

«Обов'язково щороку купуємо хоча б кілька нових прикрас – нам подобаються яскраві кулі, янголята, танцівниці. Але на ялинці завжди знаходиться місце і тим іграшкам, які власноруч робили діти: і Антон, і Ганнуся, коли були маленькі. А ще є й іграшки з нашого з дружиною дитинства», - розповів Олег Панюта.

Родина Юлії Галушки зазвичай ставить ялинку у переддень 19 грудня - щоб на Миколая вдома вже відчувався святковий дух. Тому, за словами ведучої вечірніх випусків новин, зазвичай живі деревця ледь доживали до 1 січня: торік його раз завалила донька Міра, другий раз – собака телеведучої. І щоразу половина голочок і іграшок лишалась на підлозі.

«Цього року ми вперше поставили штучну ялинку. І вперше - дитина свідомо допомагала прикрашати - показувала, куди повісити кульки і поправляла вогники. І це - справжня сімейна магія», – поділилась Юлія Галушка.

У родині Максима Сікори зазвичай за новорічні приготування і прикрашання оселі відповідальна дружина телеведучого – Наташа, адже має найбільше відчуття стилю. Та цього року ялинку прибирали до свят вчотирьох – допомагали син Ростислав та навіть маленька донька Кассія.

Марина Кухар прикрашала новорічне дерево разом з донькою Анею. Вже кілька років поспіль родина обирає символом свята живу ялинку у горщику. З настанням тепла - висаджують зелену красуню на вулиці.

«Частина новорічних іграшок – з мого дитинства. Я їх привезла з дому, із Закарпаття. Частина – куплена в подорожах, як, наприклад, оцей солом'яний янгол з Відня. Ялинкою дуже цікавиться наш пес Кейсі – вона вже навіть лежала», – жартує Марина Кухар.

Надихнувшись прикладом колеги, Анна Панова цьогоріч вперше придбала ялинку в горщику. А навесні телеведуча разом з чоловіком планують пересадити її на дачній ділянці.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучі каналу «Україна» показали, як прикрасили новорічні ялинки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.01.2022 1291
Еще материалы раздела «Суспільство»