<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.10.2021 593

Для стимулювання вакцинації «червону» зону не запроваджуватимуть — МОЗ

«Червона» зона епідемічної небезпеки запроваджується виключно за епідемічними показниками захворюваності на COVID-19, питання її запровадження задля стимуляції вакцинації від COVID-19 не розглядається.

Про це під час пресконференції сказав головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

“Впровадження червоної зони регулюється виключно вимогами та пунктами постанови КМУ № 1236, і червона зона застосовується лише по епідемічним показникам. Для стимуляції людей вакцинуватися червона зона не запроваджуватиметься, і таке питання не буде розглядатися”, - сказав Кузін.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 25 жовтня до червоної зони епідемічної небезпеки віднесено Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Одеську, Сумську, Херсонську області. Рівень госпіталізацій, при визначеному 60 на 100 тис. населення, складає станом на 24 жовтня 88,1 на 100 тис. населення, та перевищено в Києві та 18 регіонах. Показник завантаженості ліжок з киснем перевищено в 11 регіонах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Для стимулювання вакцинації «червону» зону не запроваджуватимуть — МОЗ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.10.2021 593
Еще материалы раздела «Суспільство»