<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.10.2021 543

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO знайшов свою «ідеальну» наречену

У суботу в ефірі каналу «Україна» відбулась прем’єра грандіозного шоу-детективу «МАСКА». Під час виступу одної з учасниць проєкту зірковий детектив DZIDZIO запевнив усіх – він знає, хто заховався під маскою, а пізніше навіть освідчився героїні у коханні.

У першому випуску другого сезону гіпершоу «МАСКА» каналу «Україна» глядачі познайомились із першою сімкою учасників, серед яких меланхолічна модниця Жирафа. Яскрава красуня вразила всіх зворушливим виступом, наприкінці якого зіркові детективи проєкту аплодували стоячи. Не втримався від коментарів і мегапопулярний співак DZIDZIO.

«Який костюм! Він на першому місці для мене! – прокоментував зірковий детектив шоу «МАСКА» DZIDZIO. – Ви помітили нюанс – яка в неї красива коса! Кінчик хвостика рожевенький, гарний! Шкарпеточки, бікіні… вона заміж хоче! Давайте знайдемо для неї жирафа».

Колега артиста, популярна співачка Оля Полякова одразу відреагувала на слова DZIDZIO: «То женися на ній!»

Проте чоловік одразу перевів тему, прокоментувавши, що знає, хто ховається під маскою Жирафи.

«Я знаю, хто там, але вам не скажу! – продовжив інтригувати DZIDZIO. – Ви лише гляньте на її роги! Ай, засоромилась, адже це інтимна частина Жирафи. Якщо ви не знали – жирафи цілують роги одне одному».

А коли учасниця покидала сцену, музикант заспівав їй у слід: «Жирафка-Жирафка, я тебе люблю». На що Оля Полякова зазначила: «Боже, ти що закохався? Прийшов час оженити тебе на Жирафі, тим паче тепер ти вільний і можеш це зробити».

Чим завершиться ця історія та кого саме DZIDZIO впізнав у масці меланхолійної Жирафи – глядачі дізнаються в ефірі каналу «Україна».

Дивіться другий сезон найзірковішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO знайшов свою «ідеальну» наречену 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.10.2021 543
Еще материалы раздела «Афіша»