<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.10.2021 659

Ще дві області увійшли до «червоної зони»

Ще дві області від вівторка у «червоній зоні» – це Миколаївська та Рівненська. Отже, найвища епіднебезпека уже діє у 8 українських регіонах.

Тим часом, у Кабміні поточнили – відтепер за порушення карантину у міжрегіональних поїздках платитимуть не водії, а самі пасажири. Повинні мати ковід-сертифікати чи негативні результати ПЛР-тесту. Інакше заплатять від 17 до 34 тисяч гривень. А ось на залізниці та в авіатранспорті відповідальність залишили за перевізником – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

І вже за два тижні від роботи в Україні почнуть відстороняти нещеплених посадовців і освітян. Заробітну плату за цей час не нараховуватимуть.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ще дві області увійшли до «червоної зони» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.10.2021 659
Еще материалы раздела «Суспільство»