<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.10.2021 590

Як правильно просити підвищення заробітної плати: поради психологині

ТОП-психологиня і коуч Олена Адамова у постійній рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розповіла, що варто врахувати під час розмови з роботодавцем про підвищення заробітної платні та які аргументи підготувати.

GFC9sLuKL5DaXlvQNUVt3fkJiiC6UeVT15WwOtCx_27.10.21

За словами психологині – для того, щоб просити підвищення, треба відчути свою готовність до нової зарплати. Варто усвідомити, чи відповідаєте ви тому рівню, який хочете запросити.

«Якщо ви вже давно виконуєте завдання та обов’язки за занижену вартість, вам буде важко аргументувати керівництву, чому так довго ви погоджувались із цими умовами і раптом передумали», – коментує психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

У будь-якому випадку, експертка радить ретельно підготуватись до серйозної розмови:

-       з’ясуйте середній рівень зарплат на аналогічній посаді у вашому регіоні;

-       налаштуйте себе на конструктивний діалог – не вимагайте, а аргументовано донесіть свою позицію;

-       не зривайтесь під час зустрічі та не доводьте до конфлікту: донесіть власну зацікавленість у роботі в компанії; запевніть у бажанні розвиватись на користь компанії. 

«Перед тим, як піти до керівництва, запитайте себе – чи хочете ви залишатись на цій роботі, якщо отримаєте відмову підвищення зарплати, та чи дійсно ви заслуговуєте на це підвищення очима роботодавця», – радить експертка.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Як правильно просити підвищення заробітної плати: поради психологині 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.10.2021 590
Еще материалы раздела «Суспільство»