<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.10.2021 516

Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» дав ТОП-5 порад для тих, хто хоче змінюватись, але не знає, з чого почати

На каналі «Україна» відбулася прем'єра мейковер-шоу «Я везу тобі красу». У першому випуску програми учасниця чесно попросила: «Канал «Україна», знайдіть мені, будь ласка, чоловіка». Ведучий проєкту Юрій Царьов розповів, що бажано спочатку зробити для змін в особистому житті.

61790a8fcf91f_28.10.21

Жінки, які прийшли на проєкт «Я везу тобі красу», хочуть знайти особисте щастя. Вони розуміють: в їхньому житті немає змін, тому що вони щось роблять не так. На прикладі історії першої героїні ведучий програми Юрій Царьов пояснив, на що бажано звернути увагу, якщо ви мрієте зустріти своє кохання.

1 порада

Якщо ви чекаєте принца – відповідайте.

Не секрет, що більшість дівчат хочуть зустріти принца. І щоб це був незалежний, забезпечений та впевнений у собі чоловік. Але тоді бажано запитати себе: «Яку дівчину хоче бачити поруч із собою така людина? Я відповідаю його сподіванням?».

2 порада

Розберіть власний гардероб.

На перший погляд, це дуже проста порада, але те, як і де лежать речі, може багато розповісти про їхню господиню.

«Якщо речі розкидані – це свідчить про несерйозне ставлення до себе,пояснив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Наприклад, людина ховає свої речі (іншими словами, бажання, цілі та наміри) у пакетах чи коробках, у різних кутах чи кімнатах, але тільки не в шафі».

Таке ставлення викликає у чоловіків відповідну реакцію: «Вона себе запустила», «Не займається собою», «Їй це не потрібно».

3 порада

Є речі, які ми носимо давно, хоч вони вже застаріли. Дайте відповідь собі, чому вони досі у вас у шафі.

«Коли дівчина говорить про свій гардероб: «Мені так зручно та комфортно», вона транслює чоловікам таку позицію своїм зовнішнім виглядом: «Мені й так добре, не підходь до мене», – пояснив ведучий шоу.

4 порада

Якщо ви про щось мрієте – підкріплюйте свої бажання діями.

Хочете добре виглядати – займайтеся собою. Вам подобається, наприклад, французький шик – придбайте навіть одну річ, але вона говоритиме про ваші уподобання. Вам хочеться бути помітною – почніть хоча б із легкого макіяжу.

5 порада

Внутрішній світ – це чудово, але перше враження ви можете справити лише один раз.

«Усі хочуть бачити гарну картинку, легкість, усмішку. І тільки потім, коли людина звернула на вас увагу, їй цікаво дізнатися про вашу особистість», – зрозуміла перша учасниця проєкту, яка була впевнена, що найважливіше – яка вона людина, а зовнішній вигляд та настрій були на другому плані.

Речі, бажання, наші дії чи бездіяльність – все це взаємопов'язане та може вказувати на ставлення до себе. Якщо готові змінюватися, спробуйте почати з 5 порад ведучого.

Дивиться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» у будні о 10:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» дав ТОП-5 порад для тих, хто хоче змінюватись, але не знає, з чого почати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.10.2021 516
Еще материалы раздела «Афіша»