НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.10.2021 498

Ексклюзив «Зiркового шляху»: MamaRika розповіла про складну вагітність

Співачка MamaRika розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чим пожертвувала заради сина.

5e7095c0a6e60_28.10.21

Вагітність співачці MamaRika далася важко, за словами зірки, їй довелося відмовитися від концертів та фізичної активності заради малюка.

«Ми з чоловіком готувались до цього, це був усвідомлений крок. Ми не підстаркуваті батьки, але такі «не першої свіжості», не в 19, як наші мами народжували. Тому ми дуже хотіли, ми старалися, ми працювали над цим питанням, десь 4 місяці в нас не виходило. І коли вийшло, ми були дуже щасливі. Ми плакали двоє, - ділиться із журналістами каналу «Україна» зірка і додає, - була загроза викидню. Є таке поняття, як гематома хоріона. Це внутрішня гематома. Є підозра, що вагітність може перерватися у будь-який момент. І нам сказали, що нам не можна нічого. От уявіть собі: все, що ти робиш, ходиш, бігаєш, займаєшся коханням – це все повністю нам відмінили, і сказали: «Ви маєте просто ледве рухатись». Тому що не дай Бог чхнути, щоб вагітність не зірвалася у цей момент».

До хвилювань за життя майбутнього сина додався ще й сильний токсикоз.

«Я півтора місяці провалялася у горизонталі. Я не могла ні їсти, ні пити, ні ходити. Це були найважчі півтора місяці мого життя. Я б краще народила ще раз 10, ніж пережити токсикоз. Тому якось з першого дня було дуже складно. Я відчувала, що напевно це найцінніше, що може бути. І вибір був очевидний, він не стояв. Я відразу сказала, що відміняю всі концерти, все, і ми просто виношуємо наше «фаберже», - говорить співачка на телеканалі «Україна».

На щастя, артистку цілодобово підтримував її чоловік – актор і ведучий Сергій Середа.

«Він мені жодного разу за всі 9 місяців не сказав…в нас, наприклад, немає інтиму, я от хочу…знаєте, як буває, чоловіки, напевно, заглядають на інших жінок. Я не знаю, як це відбувається в інших сім’ях, я підозрюю. Мені не було сказано жодного разу, що щось не так», - розповіла MamaRika.

Майбутня мама одразу знала, що під серцем носить хлопчика.

«Я знала, що буде пацан. Тому що мені колись і ворожка про це сказала. І всі, в кого є якесь інтуїтивне бачення, мені всі казали: «буде хлопчик», - говорить артистка на каналі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: MamaRika розповіла про складну вагітність 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.10.2021 498
Еще материалы раздела «Афіша»