<
НОВИНИ ДНЯ: Грози і спека: якою буде погода в Україні 2 червня  Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогнозвсі новини дня
Політика
Світ
29.10.2021 656

Громадян США просять не їхати до України

Сполучені Штати рекомендують своїм громадянам утриматися від поїздок в Україну. Про це йдеться на сайті Держдепартаменту.

Kongres-SSHA-620x400-1_29.10.21

Усе через дуже стрімке поширення ковіду у нашій державі. Також нагадують – у повністю вакцинованих ризик зараження значно нижчий, а сам перебіг хвороби – набагато легший, аніж у тих, хто не має щеплення.

Американці, які усе ж наважаться їхати в Україну, повинні відвідувати офіційні вебсайти США, присвячені подорожам закордон та чітко виконувати усі викладені там рекомендації – з’ясували у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Громадян США просять не їхати до України 5.00 5 1
Політика / Світ
29.10.2021 656
Еще материалы раздела «Світ»