<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.10.2021 702

Актриса серіалу «Місце під сонцем» розповіла, чому вона звернулася до психолога

У гостросюжетній картині «Місце під сонцем» увагу глядачів каналу «Україна» одразу привернула гра актриси Катерини Тишкевич. Зірка серіалу розповіла, що у її героїні завищені очікування від своєї долі. А щодо реального життя: які причини спонукали актрису записатися до психолога?

617a661ea2df4_katery_na_ty_shkevy_ch_misce_pid_soncem_foto1_29.10.21

На каналі «Україна» і без трансляції на YouTube йде 16-серійний серіал «Місце під сонцем». Іноді акторам хочеться щось запозичити у своїх персонажів. Наприклад, риси характеру, поведінку чи ставлення до життя. Але з приводу героїні в гостросюжетній мелодрамі Катерина Тишкевич зізналася: «Ні, Женя для мене якраз приклад того, як я точно би не хотіла робити».

За словами актриси, її героїня зовсім не пристосована до життя, хоча народилася в багатій родині та здобула елітну освіту.

«Ми з режисером картини Аліною Чеботарьовою ще перед початком зйомок вирішили, що Женя – жінка зі своїм зовнішнім напускним спокоєм – кілька разів на рік лягає до клініки та лікує нерви, – розповіла актриса в інтерв'ю для каналу «Україна. – Цього немає у сценарії, зате така характеристика дає особисто мені набагато більше розуміти персонажа».

У реальному житті Катерина Тишкевич відвідує раз на тиждень психолога.

«Коли я вкотре приходжу до неї з історією про свої глибокі переживання через якусь нісенітницю, вона сама над собою жартує: «Насамперед, потрібно звільнити твого психолога», – зізналася зірка серіалу. – Насправді я супертривожна людина, з купою комплексів та невпевненістю у собі».

Хоча ніхто з її оточення не сказав би саме так про актрису, адже вона завжди у гарному настрої, обожнює спілкування та свою роботу. За словами Катерини Тишкевич, вона вразлива і невпевнена лише з найближчими.

Дивіться о 21:00 серіал «Місце під сонцем» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Місце під сонцем» розповіла, чому вона звернулася до психолога 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.10.2021 702
Еще материалы раздела «Афіша»