<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.10.2021 546

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Dorofeeva розповіла про операцію на грудях

Співачка Dorofeeva розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, хто порадив їй вчасно звернутися до лікаря.

617a6f3a46a00_29.10.21

Співачка Dorofeeva вперше прокоментувала шрам на грудях, який нещодавно наважилася показати на своїй сторінці в Інстаграм.

«Я ж інфлюенсер, подумала, що нарешті потрібно правильно використовувати це слово, і мені захотілося, щоб дівчатка прийшли на щорічне обстеження, бо обов'язково треба щороку перевіряти груди. Але в мене помітив мій чоловік. Він просто намацав у грудях новоутворення. Він сказав: «У тебе якась кулька в грудях тверда, що це таке?». І відправив мене до лікарні», - поділилася із журналістами каналу «Україна» Dorofeeva.

Співачка переконує, що не боялася операції.

«У мене операція була 4 роки тому. Нічого жорстко критичного, звичайно ж, немає у такій операції. Це доброякісна фіброаденома. Їх видаляють, щоб вона не стала злоякісною», - говорить артистка на телеканалі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Dorofeeva розповіла про операцію на грудях 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.10.2021 546
Еще материалы раздела «Афіша»