<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.10.2021 18595

У Нацполіції роз'яснили, хто може перевіряти COVID-сертифікати

Голова Нацполіції Ігор Клименко розповів, хто може перевіряти наявність зелених COVID-сертифікатів у червоній зоні карантину.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Клименко заявив, що є широкий перелік структур, які можуть перевірити наявність у людини COVID-сертифіката. Серед них:

працівники поліції;

санітарні лікарі;

працівники Держспоживслужби;

провідники на залізничному транспорті;

представники торговельно-розважальних центрів.

В ефірі телеканалу 1+1 Клименко додав, що водії громадського транспорту у червоній зоні карантину мають попереджати пасажирів про те, що у них можуть бути перевірені сертифікати.

Чиновник уточнив, що програмне забезпечення для перевірки справжності COVID-сертифікатів мають 4000 працівників поліції, які задіяні у складі рейдових груп і можуть виїжджати на виклик.

"У разі виявлення фейкових документів на місце події одразу прибуває слідчо-оперативна група, щоб задокументувати правопорушення", – сказав Клименко.

Також він додав, що зараз правоохоронці вже відкрили 870 кримінальних проваджень про махінації та підробки документів.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Нацполіції роз'яснили, хто може перевіряти COVID-сертифікати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.10.2021 18595
Еще материалы раздела «Суспільство»