НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"всі новини дня
30.10.2021 543

Apple змістили з першого місця по капіталізації

Microsoft обігнала Apple по ринковій капіталізації в п'ятницю, зробивши її найдорожчою публічною компанією у світі.

Про це Відомо з даних торгів, передає CNBC.

Ринкова капіталізація Microsoft на момент закриття ринку становила близько 2,49 трильйона доларів, а у Apple - близько 2,46 трильйона доларів.

У четвер Apple повідомила, що виручка у четвертому фінансовому кварталі компанія не досягла очікувань Уолл-стріт через обмеження в ланцюжку поставок. Генеральний директор Тім Кук сказав кореспондентові CNBC, що дефіцит виручки оцінюється в 6 мільярдів доларів.

Продажі iPhone у компанії зросли на 47% у річному обчисленні, але також не виправдали очікувань аналітиків. Четвертий квартал компанії включав продажі iPhone 13 всього за кілька днів.

А Microsoft перевершила очікування щодо доходів у першому кварталі фінансового року, які зросли приблизно на 22% у річному обчисленні. Як раніше повідомляв CNBC, це було найшвидше зростання з 2018 року.

На момент закриття ринку акції Microsoft зросли більш ніж на 48% з початку року, тоді як акції Apple зросли майже на 13%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Apple змістили з першого місця по капіталізації 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
30.10.2021 543
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»